یزدفردا: هرچند روز گذشته هواشناسی یزد با صدور اطلاعیه‌ای ‌نسبت به وزش باد شدید تا شدید بعضا با گرد و خاک و در مناطق مستعد احتمال طوفان هشدار داده بود ولی مردم بسیاری از مناطق استان به ویژه شهر یزد با طوفانی با سرعت بیش از ۱۰۰ کیلومتر غافلگیر شدند.

به گزارش یزدفردا: پیش‌بینی و هشدار دیروز شنبه ۲۳ فروردین هواشناسی استان عملاً با هشدارهای قبلی که نتیجه آن در شدیدترین حالت وزش تندبادهای لحظه‌ای و گاهاً گرد و غبار در مناطق از استان بود، بسیار متفاوت از طوفان آخرالزمانی دیروز این استان بود.

حداکثر سرعت وزش این طوفان که در ساعت عصرگاهی روز گذشته در مناطقی از استان آغاز شد و خسارتی از جمله قطع درختان و تخریب برخی دیوارها را به همراه داشت، بنا بر اعلام هواشناسی استان معادل ۱۲۵ کیلومتر در منطقه خضرآباد بوده است.

سرعت این طوفان در یزد ۱۰۶ کیلومتر گزارش شده و حتی ییلاقاتی مانند رذوستای منشاد را با سرعت ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت درنوردیده است.

کمترین میزان دید افقی ثبت شده در شهر یزد طی طوفان دیروز ۱۰۰ متر گزارش شد هرچند که در برخی اوقات و مناطق شهر کمتر از این نیز به نظر می‌رسید.  

البته به دنبال وزش این طوفان، شاهد بارش‌هایی در مناطقی از استان نیز بودیم که بیشترین آنها از ده بالا به میزان ۵.۵ میلیمتر و خودسفلی به میزان ۵ میلیمتر گزارش شده است.

بیشترین بارش دیروز ثبت شده از ایستگاه‌های شهر یزد نیز مربوط به ایستگاه فرودگاه به میزان ۰.۸ میلیمتر گزارش شده است.

شهروندان یزدی توجه داشته باشند که بنا بر اطلاعیه سطح زرد دیروز هواشناسی، فعالیت این سامانه جوی تا روز چهارشنبه ۲۷ فروردین در استان برقرار خواهد بود و علاوه بر آن نیز تا سه‌شنبه ۲۶ فروردین نیز در برخی نقاط استان رگبار و رعدوبرق با احتمال تگرگ دور از انتظار نخواهد بود و لازم است هشدارهای هواشناسی حتی سطح زرد آن جدی‌تر گرفته شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا